Over ons

In Nederland bestaan nauwelijks activiteiten voor jonge musici in de zomervakantie en zeker geen kamermuziekcursus op dit niveau. Veel jeugdorkesten gaan in de zomer op tournee, maar niet altijd staat dit deelname aan Zomercursus Woudschoten in de weg. Stichting ZCW wil zoveel mogelijk jonge musici de kans geven om in de zomervakantie muziek te kunnen maken, samen te kunnen spelen met leeftijdgenoten en in het bijzonder de beoefening van kamermuziek mogelijk te maken.

Tijdens het schooljaar is op de muziekscholen geen tijd en geld om les te geven aan kamermuziekensembles in diverse bezettingen. Uniek is daarbij ook, dat de cursus vele mogelijkheden biedt om te experimenteren. Dit kan bijvoorbeeld doordat deelnemers gebruik mogen maken van een groot scala aan instrumenten dat wordt aangeboden (bijv. barokinstrumenten of slagwerkinstrumenten), maar ook in bezettingen en composities. Bij ZCW kunnen deelnemers in samenspraak met het docententeam experimenteren en ontdekken.

“Als deelnemer wist ik het zeker, ik wil later bij Woudschoten werken”

Gedragscode en AVG

De Stichting vind het belangrijk om een veilige omgeving te faciliteren voor deelnemers, staf en docenten. Daarom is er een heldere gedragscode en zijn er omgangsregels welke gehanteerd worden. Daarnaast is er, conform de AVG regels, een privacy policy. Deze kunt u met onderstaande links downloaden. Neem gerust contact op met het secretariaat indien u hier vragen heeft.

Middels deze link kunt u onze gedragscode downloaden: GEDRAGSCODE

Middels deze link kunt u onze pricavy policy downloaden: PRIVACY POLICY

Contact gegevens

Stichting Zomercursus Woudschoten
t.a.v. Laura Prause-ten Veen
Melvill van Carnbeelaan 66
3971 BG Driebergen-Rijsenburg
Telefoon +31 (0)6 41 48 25 69

e-mail: info@zomercursuswoudschoten.nl

bankrekening 1479.40.605

IBAN: NL63RABO0147940605 BIC: RABONL2U

KVK 50547976

Contact opnemen

9 + 5 =