Het Boek 60 jaar Zomercursus Woudschoten!

 

In 1962 vond de eerste editie plaats van wat nu de Zomercursus Woudschoten is. Inmiddels is de zomercursus, die vaak kortweg als ‘Woudschoten’ wordt aangeduid, een vaste waarde in het Nederlandse muzieklandschap. Voor veel deelnemers is zij van grote betekenis geweest voor hun muzikale en sociale ontwikkeling. In dit rijk geïllustreerde boek wordt teruggeblikt op 60 jaar Zomercursus Woudschoten. Hoewel de huidige cursus in essentie nog veel lijkt op de allereerste editie, is er ook veel veranderd.

In het boek wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste ontwikkelingen in onder andere de inrichting en organisatie van de cursus en het team van docenten en staf. Daarnaast worden de hoofdrolspelers van de cursus aan het woord gelaten. Onder andere deelnemers, docenten en stafleden vertellen in een persoonlijk verhaal hoe zij de cursus hebben beleefd en wat de cursus voor hen heeft betekend. Het zijn stuk voor stuk ontboezemingen die laten zien dat de Zomercursus Woudschoten na 60 jaar onverminderd van grote betekenis is voor de ontwikkeling van jonge musici op het gebied van kamermuziek.

Bestel het boek

Met het onderstaande formulier kunt u het boek bestellen. Wilt u het boek gratis ontvangen? Onderin deze pagina vindt u de voorwaarden.

Na het bestellen van het boek kunt u het bedrag van € 42,99 overmaken op bankrekening NL58 TRIO 0788 7773 86 (BIC: TRIONL2U) t.n.v. Stichting Vrienden Zomercursus Woudschoten met vermelding van: boek 60 jaar ZCW + naam. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Boek60jaar
Het boek

Het boek gratis ontvangen

Het is ook mogelijk om het jubileumboek gratis te krijgen. Als u ANBI-donateur van de Zomercursus Woudschoten wordt, dan schenken wij het boek als welkomstcadeau. Op deze manier helpt u ons om de continuïteit van de Zomercursus Woudschoten veilig te stellen en zorgt u ervoor dat ook de komende generaties van jonge musici zullen kunnen genieten van alles wat de Zomercursus Woudschoten te bieden heeft.

Anbi
Ja ik wil ANBI donateur worden